Koncert: Rocazino
Dato: Lørdag 02/10-2021
Tid: Kl. 20.00
Sted: Vendelbohus

           

           

KONCERTEN FLYTTES

Kære koncertgæst
 
Covid-19 har enormt mange konsekvenser - ikke blot sundhedsmæssigt. Men af hensyn til de sundhedsmæssige konsekvenser og som følge deraf indførte restriktioner, så betyder det at visse koncert typer ikke kan gennemføres som planlagt.
 
Ift. koncerten med Rocazino fredag d. 2. oktober 2020 på Vendelbohus, så er det en af dem der ikke kan gennemføres i sin oprindelige form: stående koncert.
 
Vi har derfor været nødsaget til at kigge på hvorledes vi så kan afvikle den - da vi af princip ikke aflyser koncerter vi har planlagt, fordi vi reelt gerne vil være med til at give jer den specifikke oplevelse. Vi i den sammenhæng lyttet til de mange henvendelser vi har fået og taget budskabet til os: Hellere en fest med Rocazino når vi kan feste og danse til deres ikoniske musik, fremfor en siddende koncert her og nu.
 
På den baggrund har vi fundet en ny dato hvor vi forventer koncerten kan afvikles i sin planlagte form. Koncerten flyttes dermed til LØRDAG D. 2. OKTOBER 2021 og allerede købte billetter vil selvfølgelig fortsat være gyldige den nye dato.
 
Såfremt du mod forventning ikke kan deltage den nye dato, så refunderes et billetkøb selvfølgelig af din billetudbyder - blot du henvender dig direkte til dem inden d. 30. september 2020
 

 

Tak for jeres opbakning og vi glæder os til at danse med jer
 
Mvh.
Chelina & Henrik
SparEvent
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”Elsk Mig I Nat”, ”All My Love”, ”Ridder Lykke” er blot nogle af de store hits på Rocazinos enorme repertoire. Der er garanteret syng med fest når Ulla Cold, Jesper Winge Leisner og resten af bandet her i 2020 fejrer deres 40 års jubilæum.

 

Pris 275,00 kr + gebyr

Koncerten er stående.

Dørene åbnes kl. 19

 

Ledsager- og kørestolsbillet SKAL købes via Ticketmasters Servicecenter på tlf. 38481633
af hensyn til covid-restriktionerne om antal og afstandskrav er dette ekstra meget vigtigt . 

SPAR-EVENT
Strandvejen 82
9800 Hjørring

Tlf.
Mail:

Cvr. 40181059